| Γεια! | |
|
+9BMW 645i ελια gakots johny_b88 sakaflias vourtsa Χριστόδουλος39 DonConstantino Πυρρος Δημας 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 11:21 | |
| ωραια πραγματα θα βλεπουν οι πρωτοετης π μπαινουν...τα χαλια μας! κ αμεσως μεταβολη κ διαγραφει. |
|
| |
DonConstantino Κύριος Πρύτανης.
Αριθμός μηνυμάτων : 2868 Ηλικία : 35 Location : Outside The Wall Points : 2887 Reputation : 39 Registration date : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 11:29 | |
| αν δε μπορειτε να ξεχωρισετε τι θα πει σατυριζω μπορειτε ολοι πολυ απλα να αποχωρισετε και φευγοντας καντε μας και μυνηση
επισης καλεστε και τη χρυση αυγη
αλλιως μη μας παραθετετε νομους και μη κανετε κυρηγματα
αν δε σ αρεσει φυγε.
αυτο σας ενοιαξε δλδ στη ζωη σας?οτι καποιος σατυριζει τη θρησκεια σε ενα τυχαιο φορουμ στο ιντερνετ?
μπραβο.
συζητηστε το αμα θελετε,παλεψτε αμα θελετε, αλλα εγω δεν επιβαλλω λογοκρισια ουτε τπτ.Βρειτε την ακρη μονοι σας
και για να πω και εγω τη γνωμη μου σε αυτα την εκκλησια που γαμαει την κοινωνια καθημερινα δε την βλεπει κανεις,ισα ισα σκυλομαλωνεστε για αυτην.
| |
|
| |
DonConstantino Κύριος Πρύτανης.
Αριθμός μηνυμάτων : 2868 Ηλικία : 35 Location : Outside The Wall Points : 2887 Reputation : 39 Registration date : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 11:31 | |
| και θαλλια απλα να σου πω οτι οταν κατι ειναι ιερο για σενα οπως η πιστη τοτε δε θιγεσαι απο τπτ.
η πιστη ειναι για να την κρατας μεσα σου και μονο για τον εαυτο σου.
αν δε το κανεις αυτο τοτε για καποιο αλλο λογο διατηρεις πιστη.
οποιος θελει να το συζητησουμε. | |
|
| |
vourtsa Έκπτυξη φυταρίου
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Points : 36 Reputation : 0 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 11:46 | |
| κι εγω χριστιανος ειμαι αλλα:1."στο χιουμορ δεν υπαρχουν ορια"(Αριστοφανης) κ 2. πιστευω αυτο που πιστευω γιατι ετσι εχω επιλεξει, ειναι δικαιωμα μου κ κανεις δεν θα μου αλλαξει γνωμη..χωρις να το παιζω εκπροσωπος της εκκλησιας κλπ... | |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
Αριθμός μηνυμάτων : 850 Ηλικία : 32 Points : 888 Reputation : 24 Registration date : 02/02/2012
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 11:54 | |
| ο παστιτσιος ποιος ειναι ; το πιο μεγάλο ''πάρτυ'' γίνεται μέσα στις εκκλησίες και όλοι εχουμε εμπειρίες απο αυτά.. και όταν λέω εκκλησίες το λέω με την ''μαζική ή όλική'' σημασία της λέξης.δεν θίγω συγκεκριμένους παπάδες. γιατί σε κάθε επάγγελμα και τόπο έχουμε αυτούς που κάνουν σωστά την δουλειά τους και αυτούς που απλά κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους.. δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεστε .. έχουμε ελευθερία έκφρασης και μέσα σε αυτό συνεπάγεται και η ελευθερία ειρωνείας, κοροϊδίας, χλευασμού,διαμαρτυρίας... αμα δεν δέχεστε τα ματάκια σας να διαβάζουν αυτά τα ''βρισίδια'' όπως τα λέτε,τότε μπορείτε απλά να πατήσετε το χ εκεί ψηλά στο δεξί της οθόνης.. γύρω σας υπάρχουν τόσα προβλήματα για να ξεσηκωθείτε και να εξαγριωθείτε και εσείς ασχολείστε με τις θρησκείες. η θρησκεία είναι κάτι το προσωπικό που πλάθεται μέσα σου,δεν στο επιβάλει κανείς.δεν σου θέτει κανόνες και πρέπει .πηγάζουν όλα μα όλα από το <<είναι>> σου.άρα και δεν σε ΝΟΙΑΖΕΙ(σορρυ για τα κεφαλαία ντον) τι θα πει ο καθένας εδώ μέσα και εκεί έξω !. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 11:54 | |
| δεν υπαρχει λογος παιδια να μιλατε με ανθρωπους π δεν ξερουν τι σημαινει πιστη...κ εχουν να πατησουν εκκλησια απο την βαφτιση τους.. Στην θρησκεια δεν υπαρχει σατηρα...στον θεο δεν υπαρχουν αυτα..καταλαβετε το..γτ καποια στιγμη θα ειναι πολυ αργα για εσας. |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
Αριθμός μηνυμάτων : 850 Ηλικία : 32 Points : 888 Reputation : 24 Registration date : 02/02/2012
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:00 | |
| φίλη Θάλεια. η εκκλησία δεν ισούται με το πόσο πιστεύεις. δεν σημαίνει οτι αν πατάς στην εκκλησία συχνά,ανεβαίνει κ ο βαθμός πίστης σου. δηλαδή εντάξει... βλέπω ανθρώπους που κάνουνε νηστείες και πηγαίνουν σαν τα στρατιωτάκια και μεταλαβαίνουν και ειναι οι χειρότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει. να την βράσω τέτοια πίστη.. και αμα θες πραγματικά να βρεις το νόημα πάνε μίλα με κανέναν αληθινό παπά ,κανέναν ΄΄ασκητή΄΄ να δεις τι θα σου πει για τις εκκλησίτσες σας .. που παντρεύεσαι και πριν γίνει το μυστήριο σε τρέχουνε στα γραφεία τους να πάρουν πρώτα το ματσό. υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα.. και εγώ μπορεί να πιστεύω στον θεό.αλλά ο θεός αυτός ''υπαρχει'' παντού.σε ένα δάσος ,σε εναν δρόμο,μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και το σώμα.δεν χρειάζεται να επισκεφτώ καμιά εκκλησία για να Τον νιώσω.
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:04 | |
| Εμενα κοπελα μου δεν με νοιαζει τι κανει ο καθε κακομοιρος παπας...ουτε οι αλλοι που πανε στην εκκλησια...εμενα με νοιαζει τι κανω εγω! και σε αντιθεση με εσενα...εγω θελω να ειμαι σωστη προς τον θεο! δν μ νοιαζει αν οι αλλοι πανε κ κανουν τα χιλια μυρια... Οτι εχουν να παθουν δεν θα το παθουν απο μενα, αλλα απο το θεο... κ οσο για εμενα θα ειμαι σωστη στην πιστη μ καλα με τον ευατο μ κ τον θεο μ! Αν εσυ θες να ασχολεισαι με τους τριγυρω τα απροβρασματα τις θρησκειας σ...τοτε θα βρισκεις πολλες αφορμες να μην πατησεις εκκλησια για ΣΕΝΑ, αλλα για αυτους... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν οι αλλοι κλεβουν κ οτι σκατα κανουν... το μονο π με νοιαζει ειναι αυτο π πιστευω να μην το καυτηριαζουν. ΓΤ μπορει εσυ η οποιοσδηποτε να μην πιστευεις...αλλα υπαρχουν αλλοι και λιγοι μαλιστα π πιστευουν αληθινα...ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:07 | |
| φυσικά και υπάρχουν άτομα που πιστεύουν αληθινά.απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει αυτούς του ανθρώπους να τους συνδέεις απαραίτητα με αυτόυς που πατάνε στην εκκλησία. και εγώ πίστεύω σε κάτι,αλλά νομίζω πως το να τα εχω εγώ καλά με τον θεό μου οπως λες δεν αφορά το τι λένε οι άλλοι αλλά το τι κάνω και λέω εγώ.
επίσης μην περιμένεις θείες τιμωρίες. αμά υπήρχαν θα είχαμε σωθεί από τα αποβράσματα.
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:10 | |
| ΑΝ πιστευες θα ειχες δει τις τιμωριες τον αποβρασματων της ζωης σου... Κ αν ειχες διαβασει την Καινη διαθηκη θα ηξερες τα σημεια των καιρων και γιατι γινονται αυτα...Δεν λεω αν θες μην συνδεεις την πιστη με την εκκλησια...Με τις γραφες ομως δεν μπορεις να μην την συνδεεις γιατι η πιστη σ ειναι ΚΕΝΗ. κ αν ηξερες την αληθινη θρησκεια σ, κ πιστευες πραγματικα θα εβλεπες μονο θαυματα στην ζωη σ! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:12 | |
| Δεν θα σου μαθω εγω πραγματα π θα επρεπε να στα ειχε μαθει η μανα σ κ ο πατερας σ...αν ηθελες να κτλαβεις θα καταλαβαινες...κ εσυ κ οι αλλοι |
|
| |
vourtsa Έκπτυξη φυταρίου
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Points : 36 Reputation : 0 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:14 | |
| δε μιλαω τοσην ωρα γιατι συμφωνω απολυτα με την ελια.... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:15 | |
| το ξερουμε...μην επαναλαμβανεσαι |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:16 | |
| η μανα μου και ο πατέρας μου (και καλύτερα νομίζω ας μην θίξουμε οικογένειες) μου μαθανε άλλα πραγματα που δεν λέγονται μέσα σε καινές διαθήκες. σε ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη. θα πάω να τους κράξω τώρα αμέσως . | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:19 | |
| Να πας κοπελα μου.. Σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου καλη σταδιοδρομια..και καλα γεραματα στην μαμα κ στον μπαμπα |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:19 | |
| το να έχεις ίδια άποψη με καποιον δεν σημαίνει οτι επαναλαμβάνεσαι. νομίζω οτι σου λείπουν βασικές έννοιες.. ίσως αυτά δεν τα λέει η καινή διαθήκη.
και τέλος πάντων δνε θέλω να γίνουμε εδω μεσα μαλλιά κουβάρια, εγώ απλά ήθελα να δω τι σε πείραξε.. δεν χρειάζεται να το συνεχίζουμε και να το φουσκώνουμε με οικογένειες και με προσωπικούς υπαινιγμούς..
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:20 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να βρεις γρηγορα δουλεια!!! απο τους πρωτους π θα αποφοιτησουν |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:21 | |
| Ναι ναι κοπελιτσα μ...οτι πεις...και την ειρωνεια??? η μαμακα σ την εμαθε?? |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:21 | |
| θα τους τα μεταφέρω | |
|
| |
vourtsa Έκπτυξη φυταρίου
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:23 | |
| δε μιλαω τοσην ωρα γιατι συμφωνω απολυτα με την ελια... τωρα επαναλαμβανομαι..πριν ειπα απλα τη γνωμη μου.. | |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:24 | |
| ρε συ θαλεια μην το χοντραίνεις.. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:24 | |
| εισαι πολληηηηηηηηηη προτοτυπη βουρτσα.........με εχεις εκπληξη με την προτοτυπια σου. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:26 | |
| εγω το χοντρενω.....και εσυ τοση ωρα πριν μιλουσες ευγενικα κ ελεγες κοσμια την γνωμη σ..... Αχ συγνωμη ξεχασα...Εγω ειμαι αυτη π πιστευω στον θεο κ πρεπει να ζητησω απ ολο το φορουμ συγνωμη..Συγνωμη παιδια π ειπα την γνωμη μ κ πολλοι αρπαχτηκαν |
|
| |
ελια Mε τόνο στο ι
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:28 | |
| δεν σου λεω να ζητησεις συγγνώμη για τις απόψεις σου ρε ! σου ειπα οτι το χοντραινεις γιατι το πας σε προσωπικό επίπεδο.
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια! Τρι 25 Σεπ 2012, 12:30 | |
| Και εσεις πριν με "προσωπικα δεδομενα" κανατε πλακα...ειτε το κτλαβαινετε ειτε οχι |
|
| |
| Γεια! | |
|