1) παράγοντες που επηρεάζουν την πεπτικοτητα της ενέργειας και των θρεπτικών συστατικών των τροφών
2)στάδιο χρησιμοποίησης της ενέργειας των τροφών απο μέρους του ζωικου οργανισμού (επιγραμματικά)σε τι διαφέρει η μεταβολισιμη απο τη καθαρη ενέργεια .ποια απο τις 2 θα μπορουσε να αποτελέσει το καλυτερο κριτήριο αξιολόγησης της ενεργειακής αξίας των τροφών και των ενεργειακών αναγκών των μηρυκαστικων;
3) τι ειναι αποδόμηση πρωτεΐνη και ποια η σημασία της στην αζωτουχα θρέψη των μηρυκαστικων;
1)βιοχημικές λειτουργίες του σεληνιου -μεταβολικές παθησεις λόγω ανεπάρκειας σεληνιου
2) απορρόφηση του σιδήρου -παράγοντες που επηρεάζουν την απορρόφηση του σιδήρου;